Printscreen/Youtube: Sky News Australia

Megan Markl je lansirala dva nova proizvoda samo nekoliko sati pre parade i proslave Trooping the Colour na kojoj se, prvi put nakon što joj je dijagnostifikovan kancer, pojavila i princeza od Velsa.

Za neupućene, prijatelj princa Harija, polo igrač Načo Figueras, podelio je fotografije luksuznog džema od malina i psećih keksića, što je kraljevski komentator Ričard Ficviliams nazvao čudnim i smešnim.

U razgovoru za The Sun, Ficviliams je ocenio da Megan i Hari vrlo dobro znaju da mediji prate svaki njihov potez, pa je samim tim prilično glupo da nešto rade na dan praznika Trooping the Colour.

Pored toga, Ričard je optužio vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da žele da skrenu pažnju sa kraljevskih događaja koji su u centru pažnje, podvlačeći da nikada nisu marili za protokol, koji podrazumeva da ne sme biti sukoba u rasporedu.

  • Megan ne bi savetovali njeni PR konsultanti da uradi ovo. Ovo je nešto poput šale. Vrlo je, vrlo čudno. Ako je samo poslala džem prijatelju, trebalo je da ga zamoli da ga ne objavljuje, jer u suprotnom jasno postaju predmet za podsmeh – zaključio je Ficviliams.