Home MUSIC Kylie Minogue lansirala pop hit “My Oh My”

Kylie Minogue lansirala pop hit “My Oh My”

Sjajnu godinu Kylie Minogue nastavlja saradnjom sa Bebe Rexha-om i Tove Lo

131
0
Printscreen Instagram Kylie Minogue

Kylie Minogue nastavlja da osvaja svet pop muzike svojim novim singlom “My Oh My”, na kom je udružila snage sa Bebe Rexha-om i Tove Lo. Ova sofisticirana pesma je produkt saradnje sa renomiranim producentom Steve Mac-om, poznatim po radu sa zvezdama kao što su Calvin Harris, Little Mix, Ed Sheeran, “One Direction” i P!nk.

“My Oh My” je, posle niza najava tokom nedelje, lansirana u ranim jutarnjim satima u četvrtak, 11. jula, preko BMG-a.

Ovaj hit pop muzike dodatno je pojačan ritmom koji je kao stvoren za plesne podijume. Na njemu australijska pop princeza flertuje sa publikom kroz zavodljive stihove: “Kada si pitao / Kako se zoveš? / Koji si znak? / Ja sam Kylie, Blizanac / Šta piješ? Da ti kupim / Osvojio si me kada si rekao zdravo.”

Kylie je imala neverovatnu 2024. godinu koja je započela osvajanjima muzičkih nagrada. Na BRIT Awards-u je dobila prestižnu Global Icon, postavši tek druga žena koja je osvojila ovo priznanje (Taylor Swift 2021. godine). Pored toga, Kylie je trijumfovala na Grammy nagradama, gde je njen hit “Padam Padam” osvojio nagradu za najbolji pop dance snimak.

Takođe, ove godine održala je seriju koncerata u Las Vegasu i potpisala je ugovor sa United Talent Agency (UTA) za live predstavljanje u SAD i Kanadi.

Kao nacionalno blago Velike Britanije Kylie će 13. jula biti glavna zvezda na BST Hyde Park festivalu u Londonu.