Home Uncategorized Kristina Kika Jovanović predstavila novu pesmu “More”

Kristina Kika Jovanović predstavila novu pesmu “More”

101
0
Frejm promo

Uz morsku atmosferu, posluženje i mini koncert na Dorćol Jardu, pripadnici sedme sile, kolege i prijatelji Kristine Kike Jovanović imali su priliku da isprate izlazak njene pesme “More” na streaming servise.

Kika je o novom singlu rekla: “Pesma More je letnja, ljubavna i nežna. Ona tretira teme zaljubljenosti, maštanja, kao i pronalaženja lepote u sitnicama. Kroz video spot smo želeli da prikažemo kako more, odnosno ono što su simboli za more, a to su sloboda, ljubav, sreća, širina i prihvatanje može svaka osoba da nađe i da ga stvori u sebi. Važno je naći horizont sa koga sve deluje moguće i gde je skroz u redu biti to što jesi kakav jesi”.

Široj javnosti Kristina je poznata kao glumica, zapažena po televizijskim, filmskim i pozorišnim ulogama (“Kalkanski krugovi 3”, “Reži” – osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu na Evolution Mallorca International Film Festival, “Igra sudbine”, “Istine i laži”, “Sinđelići”, “Crni leptir”…).

Svoju umetničku svestranost kao i ljubav ka rokenrolu ostvaruje kroz saradnju sa bendom “E-Play”.

Sa dva objavljena albuma KIKA je na domaćoj sceni stekla reputaciju multitalentovane i perspektivne autorke. Prvo kroz istoimeni bend, a kasnije kao solo artist, prošla je nekoliko žanrovskih faza čime je dokazala svoju umetničku zrelost. Njeni nastupi su eksplozivni i u svakom segmentu superiorni.