Printscreen: Youtube /Call Her Daddy

U epizodi emisije Watch What Happens Live with Andy Cohen glumica i pevačica, Kejt Hadson govorila je o glasinama koje kruže o mirisu tela njenog bivšeg kolege sa seta.

Glumica je demantovala tvrdnje da je naterala svog kolegu sa seta da nosi deodorant tokom snimanja filma iz 2008. godine.

“Da li je ta stara urbana legenda tačna, da si naterala Metjua Mekonahija da nosi dezodorans dok ste snimali film ‘Fool’s Gold’?“ upitao je voditelj Endi Koen dok je čitao pitanja fanova.

“Ne, to nije istina. On ne nosi dezodorans — i, usput, ni ja ga ne koristim,” priznala je Kejt.

Međutim, glumica je dodala da je mogla da oseti glumčev miris “na kilometar daleko” jer kako navodi izuzetno su se zbližili tokom rada na projektu.

Ova legenda je očigledno potekla od samog Mekonahija koji je u jednom starijem intervjuu za časopis Playboy rekao da ga je Hadsonova, sa kojom je takođe glumio u filmu “Kako da izgubiš dečka za 10 dana” iz 2003. godine,”uvek” molila da koristi so u kamenu koji pomaže u eliminaciji mirisa, a koji je ona donosila na set. On nikada nije pristao na to.

Ali sve je u redu jer su oboje “prirodni“. “Mi smo prirodni”, rekla je glumica kroz smeh.

Mekonahi je poznat po tome što se protivi upotrebi dezodoransa.

U svom članku za PEOPLE’s Sexiest Man Alive iz 2005. godine, otkrio je da već 20 godina ne koristi dezodorans jer smatra da muškarac treba da miriše kao “muškarac”.

Dodao je da žene u njegovom životu, uključujući njegovu majku, nemaju pritužbi na njegov “prirodni miris” jer je to jedinstveno njegov miris.

Čak je i njegova koleginica iz filma Tropic Thunder, Ivet Nikole Braun odlučila da se približi glumcu kako bi saznala istinu o tom pitanju.

“Sećam se da je Metju Mekonahi rekao da ne koristi dezodorans i da nema loš miris. Moje prve misli su bile, ‘Pokušaću da mu se približim koliko god mogu da vidim da li je u pravu,’ ” ispričala je ona tokom 2021. godine u emisiji SiriusXM “The Jess Cagle Show“.

Ispostavilo se da je bila u pravu.

“On zaista nema neprijatan miris. Miriše na granolu i dobro življenje”, rekla je ona. “Ima sladak, prijatan miris koji je samo njegov i nije musav ili neprijatan.”

Mekonahi nema razloga da se brine po tom pitanju, budući da je jednom prilikom izjavio da se tušira više puta dnevno.