Printscreen: Youtube / Bloomberg Originals

Manekenka i biznismenka, koja očekuje svoje prvo dete sa mužem, superstarom Džastinom Biberom, priznala je da više nije “super bliska” sa svojom poznatom porodicom.

Hejli je u nedavnom intervjuu objasnila da se fokusira na svoj novi život umesto na prošlost, koja uključuje njenog oca Stivena Boldvina, sestru Alaju i strica Aleka.

“U ovom trenutku života nisam super bliska sa svojom porodicom jer se osećam vrlo nezavisno. Sada sam samostalna i gradim svoju porodicu”, rekla je Hejli (27) u intervjuu za magazin W.

“Ali kada se osvrnem na svoje detinjstvo i kako sam odrasla, imam divne uspomene”, dodala je.

Uprkos svojim poznatim korenima, manekenka je izjavila da je imala “prilično normalno detinjstvo”.

Nije govorila ni o čemu specifičnom u vezi sa porodicom, iako je protekla godina bila burna za Boldvinove.

U februaru je policija uhapsila manekenku stariju sestru Alaju (31) u Atlanti zbog nasilja i prekomerne upotrebe alkohola kada je navodno bacila iskorišćeni tampon na radnika bara.

U međuvremenu, stric Alek optužen je za ubistvo iz nehata tokom snimanja filma “Rust” kada je smrtonosni pucanj usmtrio koleginicu sa seta, snimateljku Halinu Hačins.

Pored toga, Hejli je navodno bila “besna” na svog oca Stivena (58) nakon što je iz nepoznatog razloga zamolio svoje pratioce na Instagramu da se mole za nju i Džastina (30) u februaru ove godine.

Njegov javni poziv na akciju izazvao je zabrinutost među fanovima para, što je nateralo manekenku da demantuje “lažne” teorije o njenom razvodu sa popularnim pevačem.