Printscreen/Youtube E! News

Majka muzičarke Grajms, bivše partnerke Ilona Maska, prozvala je najbogatijeg preduzetnika zbog navodnog “sprečavanja” troje dece bivših partnera da posete svoju prabaku na samrti u Kanadi.

“Pišem ovde jer je ovo jedini način na koji mogu da te kontaktiram”, napisala je Sendi Garosino u tvitu upućenom tehno milijarderu za vikend.

“Kao što znaš, moja majka koja ima 93 godine sada je na palijativnoj nezi. Čezne da vidi i zagrli Klerinu decu još jednom”, nastavila je, pozivajući se na pravo ime svoje ćerke, Kler Elis Buše.

“Posebno najmlađeg, koga još nije upoznala”, dodala je Garosino referišući na svoje treće unuče za koje se veruje da je rođeno u junu 2022.

“Bila je oduševljena planiranom posetom dece da proslave njen rođendan ovog vikenda. Danas. Ali te nade su uništene kada je putovanje otkazano.”

Garosino je dalje tvrdila: “Zabrinuta sam kad sam saznala da deca ne mogu da dođu jer ih ti sprečavaš i uskraćuješ im potrebne pasoše od Kler.”

Dodala da je “uznemirujuće” videti Maska kako prisustvuje Olimpijskim igrama u Parizu 2024. sa njihovim četvorogodišnjim sinom, X AE A-XII.

“Gde su ostala deca i s kim su? Trebalo je da budu sa svojom majkom. Očekivani su ovde u Kanadi”, nastavila je majka poznate kantautorke.

“Pišem ti kao baka, moleći te da ispoštuješ svoj dogovor, vratiš decu i obezbediš dokumente koji su im potrebni da vide svoju prabaku pre nego što umre.”

Dodala je, “Molim te, Ilone, preklinjem te. Ovo je tako bolno za moju majku i zabrinjavajuće za decu. Vreme je sada od ključne važnosti.”

Pored X AE A-XII i Tekno Mekanikusa, Mask i Grajms (36) imaju i dvogodišnju ćerku Eksu Dark Sideral. Podsetimo, par je bio u zajedništvu od 2018. do 2022. godine.

Osnivač kompanije “Tesla” (53) takođe deli šestoro dece sa bivšom suprugom Džastin Vilson i troje sa izvršnom direktorkom “Neuralinka” Šivon Zilis.

Pre optužbi za navodno oduzimanje troje dece od Grajms, Mask je nedavno bio na udaru zbog izjave da je njegova 20-ogodišnja transrodna ćerka, Vivian, “ubijena virusom probuđenog uma.”

“U suštini sam bio prevaren da potpišem dokumenta za jednog od mojih starijih sinova, Ksaviera”, rekao je za Daily Wire koristeći ime svog deteta po rođenju.

“Ovo je bilo pre nego što sam imao bilo kakvo razumevanje o tome šta se dešava. COVID je bio u toku, bilo je puno konfuzije i rečeno mi je da bi Ksavier mogao dići ruku na sebe ako se podvrgne operaciji.”

Vivian, čija je majka Vilsonova, uzvratila je ocu na platformi Threads, napisavši da se odrekla svog oca, osnivača SpaceX-a.

“Izgledam prilično dobro za mrtvu ku*ku”, napisala je u odgovoru na Maskove komentare.

Grajms je stala u odbranu Vivian, napisavši: “Volim i zauvek sam beskrajno ponosna na Vivian.”