Foto-montaža: Pexels / Canva

Eva Mendes i njen dugogodišnji partner Rajan Gosling trenutno uživaju u ne tako čestoj pojavi – “dejtu” na Olimpijadi.

Glumci su privukli pažnju na Olimpijadi u Parizu 2024. godine kada su se pojavili na takmičenju za gran-pri u nedelju.

Ovaj inače povučeni par izazvao je pažnju javnosti dok su uživali u Versajskom dvorcu, pre nego što su se uputili na stadion Bersi kako bi gledali finale u ženskoj gimnastici.

Oni su se uklopili u gomilu skrivajući se iza sunčanih naočara, dok je zvezda filma “La La Land” obgrlio svoju dugogodišnju partnerku.

Njima su se pridružile njihove ćerke, devetogodišnja Esmeralda i osmogodišnja Amanda, a glumci su svoje ćerke čvrsto držali za ruke.

Par se upoznao na snimanju filma “The Place Beyond the Pines” 2011. godine.

Mendesova i Gosling gotovo nikad ne prisustvuju crvenim tepisima i dodelama nagrada zajedno, jer glumica kaže da “ceni” njihov “privatni život.”

Međutim, Eva se nije stidela da hvali svog partnera na društvenim mrežama – u maju 2023. godine nosila je majicu sa motivom filma “Barbie” sa Goslingom u ulozi Kena.

Takođe je govorila o tome kako je Gosling “najveći glumac sa kojim je ikada radila” i kritikovala hejtere koji su kritikovali Goslingov nastup u filmu koji je režirala Greta Gervig.

Što se tiče Goslinga, bio je fotografisan sa ogrlicom sa inicijalom “E” u čast Mendes dok je prisustvovao premijeri filma “Barbie” prošlog leta u Los Anđelesu.

Dok je primao nagradu na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari u januaru, otac dvoje dece, priznao je da je zahvalan za svoj život kao glumac, posebno zato što ga je to dovelo do devojke iz snova.

Dok par drži detalje svoje romanse u tajnosti, Mendesova je ranije svog partnera nazivala “mužem” za vreme rada u humanitarnoj organiziciji organizacijom Ronald McDonald House u novembru 2022.

“Svi ovde su divni, svi nas lepo dočekuju, bilo je prelepo. Moj muž Rajan je ovde… i naša deca su ovde, provodimo se fantastično” rekla je glumica.