Home SHOWBIZ Drama na koncertu Morgana Valena: Uhapšen terorista

Drama na koncertu Morgana Valena: Uhapšen terorista

Aron Braun je na društvenim mrežama objavio da će pucati na dvojicu od trojice igrača Kansas City Chiefs-a koji su prisustvovali koncertu kantri zvezde

81
0
Printscreen/Youtube: Fox4 News Kansas City

Muškarac po imenu Aron Braun, (Aaron Brown) uoči nastupa Morgana Valena (Morgan Wallen) objavio je na društvenim mrežama da će ubiti dvojicu popularnih igrača Kansas City Chiefs-a, zbog čega je koncert počeo sa četrdeset minuta zakašnjenja.

Potencijalni terorista je ubrzo lociran i uhapšen na stadionu Arowhead na kome su prisustvovali američki fudbaleri Travis Kelsi, Petrik Mahomes i Kris Džons.

Braun je optužen za pokušaj terorizma drugog stepena, zbog čega je tužilaštvo tražilo kauciju od 250 hiljada dolara. Sudija je odredio kauciju od 15 hiljada dolara, na koju je verovatno uticala Braunova izjava da je njegov post bio “glupa, glupa i glupa greška”, kao i tvrdnja njegove devojke da njen partner često objavljuje besmislice, ali da je potpuno bezopasan.

Povodom incidenta za sada se nisu oglasili ni Morganovi predstavnici, kao ni čelnici fudbalskog kluba Kansas City Chiefs-a.