Home MUSIC G-Eazy iskoristio K-pop ikone da prozove bivšu devojku?

G-Eazy iskoristio K-pop ikone da prozove bivšu devojku?

Internet armada je podeljena oko remiksa pesme "Work", u kome američki reper referiše na Halsey, pevačicu sa kojom je bio u turbulentnoj vezi

49
0
Printscreen/Youtube: G-Eazy

Stihovi: “Praviš se nevina, nije ti prvi put/ Daleko smo ako je njen znak Vaga/ Uf, opasnost, opasnost”, izazvali su brojne polemike među korisnicima X mreže. Dok jedni misle da je G-Eazy svojim stilom dao sjajan doprinos remiksu numere južnokorejske dečačke grupe, drugi smatraju da ih je iskoristio kako bi isprozivao Halsey.

Halsey je vaga u horoskopu, što svi njeni fanovi znaju, tako da je upravo taj stih pokrenuo spekulacije da G-Eazy referiše na njihov turbulentan odnos.

“Uznemirio sam se čim sa čuo pesmu”, napisao je korisnik X naloga, drugi je dodao: “Iskoristio si grupu “ATEEZ” da bi se osvetio Halsey”, a treći poentirao da to nije bilo na njegovoj bingo listi. No, pored brojnih negativnih komentara, bilo je i onih koji su branili repera i objašnjavali da je to prosto njegov stil.

Halsey i G-Eazy su vezu započeli 2017., a samo godinu dana kasnije naglo su se rastali. Nikada nisu otkrili šta je dovelo do raskida, ali s obzirom da je pevačica svojevremeno otkrila da je bila u “nasilnoj vezi”, dugo se spekulisalo da je “nasilnik” upravo – G-Eazy.

Ko god je u pravu ne menja činjenicu da je remix pesme “Work”, pod nazivom “Part 4”, brzinom svetlosti osvojio sve relevatne muzičke liste.

Poslušajte ga: