Home SHOWBIZ Nik Karter traži 2.5 miliona $ odštete od koleginice koja ga je...

Nik Karter traži 2.5 miliona $ odštete od koleginice koja ga je optužila da je seksualni predator

Pevač grupe “Backstreet Boys“ godinama negira navode Melise Šuman, tvdeći da kaljanjem njegovog imena pokušava da obnovi propalu pevačku karijeru i stekne popularnost na internetu

57
0

Posle godina i godina tužbi koje su protiv njega podnosile tri žene da ih je zlostavljao u njihovom tinejdžerskom dobu, Niku Karteru je sud uvažio kontratužbu koju je podneo protiv pevačice Melise Šuman (Melissa Schuman), bivše članice devojačkog sastav “Dream”.

Prema navodima stranih medija, pevač grupe “Backstreet Boys“ negira Melisine optužbe da je najpre drogirao, a nakon toga seksualno zlostavljao, i sugeriše da kaljanjem njegovog imena pokušava da obnovi propalu karijeru pevačice, ili barem stekne popularnost na internetu. To potkrepljuje videom koji je objavila pre tačno deset godina pod nazivom: “Moram postati važna na internetu”. U kontratužbi Karter ide toliko daleko da tvrdi i da “propaloj pevačici i glumici u pokušaju” u zaveri pomaže otac angažujući druge osobe da ga klevetaju.

Pevač se suočavao sa sličnom tužbom koju je protiv njega podnela Šenon Šej Rut, koja tvrdi da ju je silovao na turneji 2001. godine, kada je imala 17 godina. Zatim ga je izvesna A. R. optužila da je kao petnaestogodišnjakinju silovao najpre u Las Vegasu, zatim na jahti i na kraju u autobusu, kao i da joj je tom prilikom, ili priikama, preneo polno prenosive bolesti.

Sudija u Nevadi je odbacio sve optužbe i dao Karteru zeleno svetlo da uzvrati udarce za uznemiravanje, klevetanje i ucenjivanje – kontratužbom u kojoj traži vrtoglavih 2,5 miliona dolara na ime odštete za sve navedeno.