Home SHOWBIZ SKANDAL: Kejti Peri pod istragom! Pevačica ugrozila područje neprocenjive ekološke vrednosti!

SKANDAL: Kejti Peri pod istragom! Pevačica ugrozila područje neprocenjive ekološke vrednosti!

Spot za pesmu "Lifetimes", sniman bez dozvole na ekološki osetljivim dinama Balearskih ostrva, izazvao lavinu kritika i istragu vlasti

51
0
Printscreen/Youtube: Katy Perry

Spot za singl “Lifetimes” doneo je pop zvezdi gotovo tri miliona pregleda na Jutjubu za svega par dana, ali i glavobolju zbog zaštićenog predela u kojima je sniman. Naime, prema navodima magazina Rolling Stone, muziči video je sniman na zaštićenim predelima ostrva S’Espalmador, bez traženja dozvole Vladi Španije, zbog čega je pokrenuta istraga protiv pevačice.

Odeljenje za zaštitu životne sredine Balearskih ostrva izdalo je saopštenje u kome navode da je Peri pod istragom zbog potencijalne štete po zaštićene dine na ostrvu S’Espalmador. Istaknuto je i da pevačicina produkcijska kuća nije tražila odgovarajuću dozvolu za snimanje u toj oblasti, što je obavezno.

Prema turističkoj veb stranici Balearskih ostrva: S’Espalmador se nalazi unutar prirodnog parka Ses Salines de Ibiza i Formentera i dom je najbolje očuvanog sistema dina neprocenjive ekološke vrednosti.

“Lifetimes” je drugi singl sa Kejtinog predstojećeg albuma “143”, a već je provučena kroz toplog zeca i zbog nosećeg singla sa izdanja “Woman’s World”. Slušaoci tvrde da se stihovima podsmeva ženama uprkos tekstu koji jasno referiše na snažnu ženu, a nije im se dopalo ni što sarađuje sa producentom Dr. Luke-om, koga je Keša (Kesha) optužila za zlostavljanje.

Album “143” je najavljen za 20. septembar, a dotle uživajte u Balearima: