Printscreen: Youtube /Variety

Bred Pit je otišao u Italiju da poseti “najboljeg prijatelja” Džordža Klunija, dok se ćerka Šajlo početkom ove nedelje odrekla poznatog prezimena.

Dok je tinejdžerka Breda Pita i Anđeline Džoli, Šajlo Džoli, zvanično odbacila očevo poznato prezime, Pit je viđen tokom vikenda kako odlazi da se druži sa svojim holivudskim najboljim prijateljem Džordžom Klunijem.

Izvori su za Page Six rekli da su videli Pita kako stiže privatnim avionom u Milano i da je zvezda filma “Fight Club” viđena kako govori privatnom vodiču na aerodromu da ide “na jezeri Komo da poseti Klunija i njegovu suprugu Amal”.

Insajder je dodao da je zvezda (60) bila sama, bez devojke Ines de Ramon nosilo bež šešir, avijatičarske naočare, ležernu mornarsku jaknu, plave farmerke i patike.”

Navodno ga je pratio “tim obezbeđenja” dok je “žurno prolazio kroz pasošku kontrolu i gotovo trčao pored posmatrača koji su se okupili da ga vide.”

“Jedan od čuvara je prišao grupi ljudi koja ga je zadržavala i rekao: ‘Da li vi svi treba da budete ovde?’” , dok je “Pit protrčao pored i ušao u Range Rover koji ga je čekao.”

Pit i Kluni (63) su se nedavno našli zajedno na naslovnici GQ magazina za priču pod naslovom “Džordž Kluni i Bred Pit su najbolji prijatelji Holivuda.”

U članku GQ-a piše: “Proveli su tri decenije živeći isprepletane živote na nezamislivo glamuroznom vrhuncu Holivuda. Sada, nakon što su prešli prag šezdesetih godina, osećaju se udobnije nego ikada dok bacaju bombe, dele teško stečenu mudrost i, da, raspravljaju o tome ko je imao bolju frizuru ‘80-ih.”

Kluni ima vilu sa 25 soba na jezeru Komo nakon što je spojio dva poseda u tom šik području. Pit poseduje imanje u Francuskoj, Château Miraval, o kojem se česti piše kada je reč o razvodu sa glumicom Anđelinom Džoli.