Printskrin: youtube.com/@sabrinacarpenter


Pop zvezda, Sabrina Karpenter čije su pesme “Espresso” i “Please Please Please” zauzele prva mesta na Billboard 100 listi, predstavila je neobični spot za pesmu “Taste”.

Sabrina je velika ljubiteljka filmova, a njen novi muzički spot za pesmu “Taste” (treći singl sa albuma Short n’ Sweet) pun je filmskih referenci poput “Death Becomes Her”“ i „Kill Bill: Volume 1“.

Dok je pesma “Please Please Please“ u kojoj glumi njen dečko, glumac Beri Kogan, imala narativ inspirisan filmom “Bonnie and Clyde”, video za pesmu „Taste“ uključuje Dženu glumicu Ortegu,. U spotu, Sabrina i Džena vode osvetničku borbu protiv bivšeg momka, prepunu scena nasilja, noževa, motornih testera i vudu lutaka.

Video ima dosta komičnih elemenata, a kulminira scenom gde Ortega slučajno prepolovi svog dečka na pola, verujući da je to Karpenterova. Spot završava tako što Sabrina i Džena postaju najbolje prijateljice, dok zajedno odlaze sa mesta nesreće, uz komentar Karpenterove: “You kill me”, što predstavlja igru reči s obzirom na okolnosti.

Pored opštih referenci na horor filmove kao što su The Texas Chainsaw Massacre i Child’s Play, spot sadrži i direktne omaže kultnim scenama iz filmova kao što su “Death Becomes Her”, “Kill Bill: Volume 1”, “Psycho”, Addams Family Values“ i “Ginger Snaps”.

Uverite se i sami u spotu ispod teksta: