Youtube / IGN Movie Trailers

Američki triler Patrika Flahertija “Impuls” zasnovan na ličnim iskustvima sarajevske glumice Dajane Gudić koja tumači naslovnu ulogu, imao je srpsku premijeru u Mts Dvorani u Beogradu.

Pre projekcije filma Gudić je rekla Tanjugu da u Americi ne priča o svojim utiscima o žurkama u Holivudu i da često oseća da ne treba da bude tu.

“Da biste postigli veliki uspeh u Holivudu, dosta puta morate da prodate svoju dušu, na primer da spavate sa režiserom ili producentom, ili ne smete mnogo da pišete o Bogu, što ja volim, pošto volim Boga i vernica sam, a oni to ne vole i baš zbog toga smo i uradili film “Impuls”, navela je Gudić i dodala da je film nezavisan i da prikazuje šta se u stvari dešava u Holivudu.

Na crvenom tepihu fotografisali su se ljubitelji filma, a zatim je svečanost premeštena u salu gde je održana projekcija.

Publika je imala priliku da pogleda film o novinarki Sofiji koja, nakon što je povezala nekoliko ubistava koja su odjeknula u medijima, biva uvučena u krugove tajne globalne političke grupe praćene političarima i holivudskom elitom.

Pored Gudić, u ovom ostvarenju iz 2024. godine, igraju i Pol Džonson u ulozi Maksvela, Lu Ferinjo u ulozi Davida, Rob Kirkland u ulozi guvernera Hjuza i drugi. Ulogu Nika tumači bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić, prepoznatljiv po ulozi Čombeta u seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

Film je prikazivan u Americi i Kanadi, a od sutra biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji.

Pored toga, biće distribuiran i u Portugalu, Švajcarskoj, Nemačkoj, Poljskoj, kao i u zemljama Bliskog Istoka.