Prinstcreen: YouTube / discovery plus

Armi Hamer je prinuđen da proda svoj omiljeni kamionet nakon skandala sa kanibalizmom, što je dovelo do “smrti” njegove karijere: “Više ne mogu da priuštim ni benzin.”

“Otkako sam se vratio u Los Anđeles, potrošio sam oko 400 ili 500 dolara na benzin za moj kamionet i više ne mogu to da priuštim”, rekao je glumac u Instagram videu koji je podelio nedavno.

“Ali znate šta? To je u redu,” nastavio je. “Imam novi auto. Mali je. Hibrid je. Verovatno ću trošiti oko 10 dolara na benzin mesečno.”

Hamer, koji danas puni 38 godina, takođe je podelio zašto mu je teško da se odrekne svog kamioneta.

“Kupio sam ga sebi kao božićni poklon 2017. godine… i voleo sam taj kamionet izuzetno, koristio ga za kampovanje, prešao s njim državu više puta i išao na duge putne avanture”, istakao je.

Takođe se prisetio kako je vozio svoju decu u kamionetu nakon njihovog rođenja, napominjući da neće biti srećni zbog njegove prodaje.

Hamer deli ćerku Harper (9) i sina Forda (7) sa bivšom suprugom Elizabet Čembers.

Par se razveo 2020. godine, nedugo pre nego što je Hamer bio optužen za emocionalno zlostavljanje, manipulaciju, silovanje i kanibalizam od strane više žena.

Bivši glumac je uvek negirao ove optužbe, tvrdeći da su svi susreti bili uz obostranu saglasnost. Skandal i optužbe ozbiljno su narušili Hamerovu karijeru, te je izbačen iz Holivuda. Nije snimio film od “Smrti na Nilu“, koji je izašao 2022. godine, što ga je dovelo do finanijskih poteškoća.

U podkastu “Painful Lesson” nazvao je optužbe “smrću ega, smrću karijere“. Međutim, otkrio je pozitivnu stranu situacije.

“Zapravo sam sada na mestu gde sam zaista zahvalan zbog svega što se desilo”, objasnio je u junu.

“Nisam se ranije dobro osećao. Nikada nisam bio zadovoljan, nikada nisam imao dovoljno. Nikada nisam bio na mestu gde sam bio srećan sa sobom – gde sam imao samopouzdanje.“ Dodao je: „Ali zgrade su još bile tu. Još sam ovde, još uvek imam svoje zdravlje i zaista sam zahvalan na tome.“

Usled optužbi, Hamer je takođe ušao u 12-stepeni program za razne probleme sa zavisnostima.

Iako su izveštaji u to vreme tvrdili da je Robert Dauni Mlađi platio njegovu rehabilitaciju, Hamer je prošlog meseca demantovao tu tvrdnju.

Tokom svog nastupa u svom podkast “Club Random” u julu, glumac iz filma “Rebecca” je otkrio da su njegove finansije bile jako loše ali je ponovo potvrdio da je srećniji nego ikada.

“Znate šta me to naučilo? Da mi novac nije potreban jer nikada nisam bio srećniji nego što sam sada”, rekao je.