Printscreen: YouTube / New Heights

Trevis Kelsi izrazio je ljubav prema svojoj devojci, superstaru Tejlor Svift, tokom premijere treće sezone podkasta “New Heights” koji vodi za svojim bratom, Džejson Kelsijem.

U podkastu je gostovao glumac Adam Sendler.

“Inače, kakva devojka. Kakva devojka,” rekao je Sendler, na šta je Trevis odgovorio: “Znaš to. Znaš to. Najbolji izvođač koji postoji.”

Sportista je nastavio oduševljeno da priča o svojoj devojci, a podsetimo, Trevis je prisustvovao brojnim koncertima “Eras” turneje.

Sendler je emisiji hvalio pevačicin uticaj na njegovu porodicu — posebno na njegove dve ćerke, Sejdi i Sani — rekavši braći Kelsi da voli “ono što ona ima da kaže, svaku poruku, svaku melodiju.” JE Čak pripisao zasluge za to što pomaže “momcima da rade ispravne stvari u životu” pre nego što je prešao na to koliko je ona hvalila film njegovih ćerki, “You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah.”

“Ona jednostavno ostavlja moju porodicu bez reči. Ostavlja ih bez reči!” rekao je bivši član ekipe “Saturday Night Live”, dodajući da se toliko “nervira” kad je u blizini Tejlor Svift jer ne želi da “uprska” pred svojim ćerkama.

Sendler je priznao da je njegova porodica poludela kada su saznali da se Tejlor i Trevis zabavljaju: “Da! Pogledaj kako su dobri zajedno! On je džentlmen, a ona se tako dobro zabavlja,” prisetio se Sendler kako je njegova porodica reagovala kada su saznali za romansu para. “Kad god se Tejlor smeje sa tobom, cela moja porodica tapše.“

“Ona jednostavno toliko znači”, nastavio je Sendler.

Trostruki šampion Super Boula upijao je Sendlerove pohvale o svojoj partnerki pre nego što je rekao: “Cenim to, brate.”

Sendlerovo gostovanje u podkastu, koji je nedavno prodat za više od 100 miliona dolara, dolazi nedelju dana nakon što je potvrdio da će Trevis imati kratku ulogu u filmu “Happy Gilmore 2.”