Home MUSIC Tom Morello, Gucci Mane i Vintage Culture oživljavaju magiju EXIT festivala!

Tom Morello, Gucci Mane i Vintage Culture oživljavaju magiju EXIT festivala!

Muzički divovi podsetiće publiku na neverovatnih pet dana ovogodišnjeg EXIT festivala i održati puls nezaboravne energije koja i dalje snažno odzvanja!

36
0
Fotografije: EXIT Photo Team

Ekskluzivne premijere nastupa, koji su doneli žanrovski raznovrstan repertoar na ovogodišnji EXIT festival, sad su deo specijalnog EXIT onlajn programa na zvaničnom Jutjub kanalu manifestacije. Tokom narednih 10 dana publiku očekuju tri premijere sa Exitove Tesla Universe bine i legendarne mts Dance Arene!


Prva u nizu rezervisana je za nastup sa Tesla Universe bine i biće emitovana večeras, 31. avgusta, kada će nas legendarni gitarista i muzički aktivista Tom Morello još jednom podsetiti na kosmičku i revolucionarnu misiju EXIT festivala! Gitarska muzika je treštala sa najveće Exitove bine, a Morello je velikom broju svojih fanova izveo nastup koji je obuhvatio svih 32 godine svoje karijere. Simbolični trenutak posvećen Chrisu Cornellu sa pesmom “Like a Stone” i furiozni završetak instrumentalnom verzijom besmrtne himne “Killing in the Name” će mnogi pamtiti celog života!

Naredna premijera zakazana je za 4. septembar, kada će rodonačelnik trap muzike Gucci Mane podsetiti fanove na sirovu energiju koja je tokom druge večeri zavladala na najvećoj bini EXIT festivala! Poznat po svom jedinstvenom stilu i neposrednom izrazu, Gucci Mane je u muzičkoj industriji priznat kao jedan od najuticajnijih repera prethodne decenije koji ostavlja snažan utisak na publiku. Njegovi hitovi “I Get the Bag”, “Wake Up in the Sky” i “Lemonade” i energija koja je te večeri dostigla vrhunac podsetiće na njegove neprevaziđene intenzivne i duboke basove!

Ekskluzivno emitovanje nastupa koji su oduševili sve posetioce ovogodišnjeg EXIT festivala nastavlja se u subotu, 7. septembra, kada će premijerno biti prikazan spektakularan nastup brazilskog producenta i DJ-a Vintage Culture! Poznat po svojoj jedinstvenoj mešavini house, techno i brazilskih ritmova, Vintage Culture je na ovogodišnjem EXIT festivalu priredio nezaboravnu noć na mts Dance Areni, gde je publiku poveo na putovanje kroz prošlost, sadašnjost i budućnost plesne muzike! Njegov set je bio vrhunac večeri, sa hitovima koji su postali instant klasici, kao i mnogobrojnim retro house i techno numerama koje su dodatno podigle atmosferu.


Na zvaničnom Jutjub kanalu EXIT festivala već su dostupne i prethodne premijere koje su ostavile snažan utisak. Tu su Carl Cox, koji je za svega mesec dana izazvao pravu euforiju i čiji nastup već broji stotine hiljada pregleda, zatim nastup Patricka Masona, koji je briljirao i pokazao nove plesne korake, premijerni nastup fenomenalnog Barry Can’t Swim, čiji je set publiku poveo u magičnu noć, kao i nastup jedinstvene Carlite, talentovane turske DJ-ice koja osvaja globalnu scenu svojim inovativnim setovima!