Velika imena u muzičkoj industriji donose uzbudljive naslove: Big Sean se vraća snažnim hip-hop izdanjem, A$AP Rocky daruje fanovima dugo iščekivanu pesmu, dok Muni Long nastavlja svoj uspon još jednim R&B hitom. Pored njih, nedelju za nama obeležili su Zedd i Tommy Richman izdanjima koja se vrtoglavo penju ka vrhu plejlista.

Big Sean “Better Me Than You”
“Vraćam se osnovama, vraćam se radu”, repuje Big Sean u prvim minutima albuma “Better Me Than You”, prvom izdanju posle četiri godine pauze. Prema Bilbordu, vredelo je čekati, jer zvezda iz Detroita je u etar pustio numere koje donose osećaj posvećenosti. Vredi i poslušati, jer na “Better Me Than You” gostuju gromade kao što su Gunna, Syd, Kodak Black i Bryson Tiller koji pomažu Sean-u da nosi baklju jednostavnog hip-hopa.

A$AP Rocky, “Tailor Swif”
Pesma koja je prethodno procurila zvanično je objavljena kao poklon reperovim fanovima na svim relevantnim muzičkim platformama.

Muni Long, “Revenge”
Nakon što se u solo vode otisnula hitom “Hrs & Hrs”, američka kantautorka lansirala je “Revenge”, za koji smatra da će biti – R&B album godine. S obzirom da je ukrstila glasove sa velikanima poput Maraje Keri i Krisom Braunom – postoji velika verovatnoća da svoju policu ukrasi sa još par Gremija.

Tommy Richman, “Thought You Were the One”
Albumom “Million Dollar Baby” ušao je u top 10 Hot 100 liste, singlom “Devil is a Lie” nastavio uzlazni put, dok je izdanjem “Thought You Were the One” Tommy Richman pokazao i svoju ranjivu stranu. Poslušajte ga odmah!

Zedd, “Telos”
Veteran EDM scene novim albumom “Telos” istražuje intrigantna nova područja, u čemu mu pomaže široka paleta gostiju.