Home SHOWBIZ Procurio dokument o ugovorenom raskidu Tejlor Svift i Trevisa Kelsija: Romansa je...

Procurio dokument o ugovorenom raskidu Tejlor Svift i Trevisa Kelsija: Romansa je bila samo farsa?

Advokati sportskog superstara pokreću tužbu protiv američke PR kompanije koja je pripremila scenario koji je trebao da ostane ispod tepiha, barem do 28. septembra

39
0
Foto-montaža: Pexels/Youtube/The Late Latee Show

Internetom kruži dokument, kompanije “Full Scope”, koja je, navodno, radila na strategiji raskida Tejlor Svift i Trevisa Kelsija, odnosno načina na koji će se raskid predstaviti javnosti. Navodni plan trebalo je da započne objavom koju bi sportista dao trećeg dana nakon raskida kako bi se smanjila medijska pompa i osiguralo da sve bude jasno objavljeno. Objava bi, kako piše u dokumentu, “trebala da bude ljubazna i da naglašava međusobno poštovanje”.

Zapravo, ovim rečima bi Travis morao da stiša strasti javnosti, objasni kako mora da se posveti sportskim postignućima i da je raskid prirodan sled u životima prezauzetih superzvezda.

"Travis i Taylor su odlučili da se raziđu nakon dugog razmišljanja. Cene se, poštuju i žele jedno drugom sve najbolje. Cene i vaše poštovanje njihove privatnosti", stoji između ostalog u dokumentu za koji velika većina tvrdi da je brutalan strateški plan.

Zapravo, većina je posumnjala da su Tejlor i Kelsi iscenirali romansu kako bi dobili veći publicitet, čemu mnogobrojne zvezde pribegavaju. Za ovaj scenario, poznat kao “showmance”, Sviftova je beć bila optužena pre osam godina, kada je javnost brujala da je lažirala vezu sa Kalvinom Harisom.

Dok se PR kompanija ograđuje i ističe da je već angažovala pravni tim da pokrene postupak protiv osobe koja je falsifikovala njihov pečat i zloupotrebila njihovo ime, Kelsijevi advokati su naoštrili pera i pišu tužbu.