Home MUSIC Poljska TV se oglasila o učešću JoJo Siwe na Evroviziji!

Poljska TV se oglasila o učešću JoJo Siwe na Evroviziji!

Ne vodimo nikakve razgovore sa američkom pevačicom i plesačicom, decidani su iz javnog servisa TVP

34
0
Printscreen/YouTube: JoJo Siwa

JoJo Siwa nagovestila je da postoji šansa da će predstavljati Poljsku na Evroviziji 2025. godine, nakon što je njena nova pesma postala hit u toj zemlji. Svojim pratiocima je rekla da vodi pregovorima sa državom i Evrovizijom, a povodom svega toga sada se oglasila televizijska kuća TVP.

U zvaničnoj izjavi, koju prenosi Eurovoix, navodi se da ne vode pregovore ne vode pregovore ni sa jednim umetnikom i da odluka ko će predstavljati njihovu zemlju nije doneta.

“Dame i gospodo, o uključenosti TVP-a u pripreme za ovogodišnju Evroviziju obavestićemo vas putem zvaničnih kanala”, poručili su čelnici pomenutog medija.

Siwa je, međutim, izjavila da je itekako uključena u pregovore. Njena pesma “Yesterday’s Tomorrow’s Today” iz dana u dan postaje sve popularnija u Poljskoj, zbog čega je JoJo odlučila da otputuje tamo. Rekla je kako vuče korene iz Poljske, a zatim se osvrnula i na to što mnogi u njenim komentarima pišu da bi trebalo da predstavlja tu državu na Evroviziji.

“Neko me pitao da li ću nastupati na Evroviziji jer je moja pesma postala viralna u Poljskoj. U početku sam se našalila i odgovorila da hoću, ali sada zaista razgovaramo o tome”, rekla je JoJo i dodala: “Evrovizija je zainteresovana za mene. Razgovaramo sa ljudima u Poljskoj jer svaka zemlja može da odluči ko će je predstavljati na Evroviziji. Moj tim je razgovarao sa svima, ali očigledno je da postoji mnogo toga što treba razmotriti”.