Printscreen: Youtube / DJ Khaled
Prošlo je tri godine od poslednjeg albuma Džastina Bibera, a on se konačno vratio u studio.

U novom intervjuu za The New York Times, indie kantautor Mk.gee otkrio je da je bio u studiju sa pevačem hita “Love Yourself”.
“On traži nešto”, rekao je. “Bilo šta što izađe iz njegovih usta: To je pop muzika. Možete zaista uraditi prilično lude stvari u pozadini, samo zato što to predstavlja nešto.”

Majkl Gordon, poznat kao Mk.gee, indi kantautor, producent i multiinstrumentalista poreklom iz Nju Džerzija, umetnik je koji se etablirao putem platformi kao što su SoundCloud i Bandcamp, a njegova muzika je privukla pažnju i drugih umetnika i producenata. Postao je poznat zahvaljujući svom specifičnom muzičkom stilu koji kombinuje elemente indi rok, alternativnog R&B-a i eksperimentalne elektronike. Njegov rad se odlikuje introspektivnim tekstovima, slojevitim produkcijama i jedinstvenim pristupom zvuku, a neki od njegovih zapaženih radova uključuju pesme poput "You", "I Know How You Get", i "Untitled." 

Nakon što je pokrenuo svetsku turneju u februaru 2022. godine u znak podrške svom poslednjem projektu, albumu “Justice” iz 2021. i albumu “Changes“ iz 2020., Biber je u junu te godine otkrio da mu je dijagnostikovan Remzi Hantov sindrom, što je izazvalo “potpunu paralizu” jedne strane lica, što je dovelo do odlaganja nekih nastupa.

Iako je ponovo krenuo na turneju, Biber je bio prinuđen da se povuče u septembru nakon festivala Rock in Rio zbog kontinuiranih zdravstvenih problema. U to vreme, Biber je izjavio da trenutno mora da “stavi svoje zdravlje na prvo mesto“, najavivši da će napraviti pauzu od turneja na neodređeno vreme kako bi se odmorio i oporavio, a zatim je otkazao sve preostale nastupe koji su bili zakazani do 25. marta 2023.

Od tada je gostovao na nekoliko singlova, uključujući pesmu Don Tolivera “Private Landing” i akustičnu verziju pesme “Snooze” pevačica SZA-e.

Međutim, Biber je u poslednje vreme bio zauzet očinstvom: zvezda i njegova supruga, Hejli Biber, dočekali su svoje prvo dete, dečaka po imenu Džek Bluz Biber, prošlog meseca.