Home MUSIC Ulaznice za “Rokenrol školu” u Domu omladine dostupne preko eFinity mreže

Ulaznice za “Rokenrol školu” u Domu omladine dostupne preko eFinity mreže

Mladi talenti iz gimnazija i srednjih škola predstaviće autorski rad i rok obrade 15. septembra u Klubu Doma omladine Beograda

29
0
Vizual DOB

Dom omladine Beograda od ove godine uveo je novi program pod nazivom “ROKENROL ŠKOLA”, u okviru kojeg jednom mesečno organizuje koncerte talentovanih mladih domaćih bendova. Učenici gimnazija i srednjih škola imaju priliku da predstave svoj autorski rad i muzičko umeće u kultnom Klubu DOB, mestu na kojem su stasavale generacije domaćih rokera.

Program “Rokenrol škola” se realizuje u saradnji Doma omladine i BG invazije, gradskog takmičenja srednjoškolskih bendova u organizaciji Udruženja nastavnika muzičke kulture Srbije.

Ulaznice su dostupne preko eFinity mreže i onlajn.


Čudna šuma i Detektori muzike su bendovi muzičke škole “Nevena Popović” iz Grocke, nastali u okviru obogaćene jednosmenske nastave pod nazivom “Mali bendovi”.

Najmlađi članovi su 2012, a najstariji 2009. godište. Nastupali su kao predgrupe u okviru projekta XIII i XIV BG invazije u Domu omladine Beograda, kao i u okviru gradske manifestacije “Dani porodice“ na Trgu republike 2024. godine.

Bendovi imaju promenljivi broj članova, izvode rok muziku, brojne obrade domaćih i stranih bendova, ali i autorske pesme.