Home MUSIC Linkin Park izveli prvi singl sa novom pevačicom Emili Armstrong

Linkin Park izveli prvi singl sa novom pevačicom Emili Armstrong

19
0
Foto: Youtube printscreen

Linkin Park u utorak je nastupio u “The Tonight Show starring Jimmy Fallon”. Bend je izveo prvu pesmu s predstojećeg albuma “The Emptiness Machine”.

Nastup kod Falona bio je poseban po tome što je jedan od prvih u kojem je Linkin Park svirao s novom pevačicom, Emili Armstrong.

O ulasku nove pevačice u bend, Linkin Park je izvestio javnost 6. septembra, kad su osim vesti o promeni u sastavu, najavili album “From Zero”. Poznato je da će se album sastojati od 11 pesama. Svoj album, bend će objaviti 15. novembra. Osim izdanja, bend je najavio i turneju. Evropski deo turneje održaće se samo u Hamburgu i Londonu.

Ulazak Emili Armstrong u bend izazvao je različite reakcije. Njen ulazak u bend kritikovao je i sin Čestera Beningtona koji je izjavio kako je Šinoda ovim postupkom potpuno izbrisao ostavštinu i život njegovog oca i to upravo u mesecu međunarodne prevencije samoubistva. U narednim objavama je pisao da dobija pretnje smrću od strane obožavalaca benda i pozvao ih da smire “svoje agresivne i radikalne obožavaoce”.