Home Uncategorized Usher se oglasio o misterioznom nestanku njegovih postova na platformi X koji...

Usher se oglasio o misterioznom nestanku njegovih postova na platformi X koji bi ga mogli povezati sa slučajem – Šon “Didi” Kombs.

46
0
Printscreen/Youtube: BETNetworks

Prazan nalog američkog kantautora i densera zapalio je društvene mreže, posebno što se zna da je bio veoma blizak sa Didijem, koji se tereti za reketiranje i trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije.

Ašerova (Usher) bela stranica, bez jedinog posta izazvala je burnu polemiku među internet korisnicima. Vodeći se činjenicom da je od debi albuma, koji mu je Didi i producirao, Ašer blizak sa muzičkim mogulom, internet “detektivi” su izveli zaključak da briše postove kako bi odbacio sumnje da je umešan u “prljave poslove” za koje se tereti Kombs. Međutim, nalog je ubrzo postao vidan, a Ašer je uz emotikone objasnio da nije brisao istoriju, već da mu je nalog hakovan i brže-bolje najavio još jedan nastup u Intuit Dome areni u Los Anđelesu.

Dosta korisnika i pratioca američke zvezde posumnjalo je u njegovu iskrenosti, a osim Ašera i centru pažnje našla se i P!nk, čiji postovi su, takođe, “isparili”.

U dokumentima koje je dobio Billboard, navedeno je da je Kombs, navodno, godinama zlostavljao, pretio i primoravao žene i druge osobe oko sebe kako bi zadovoljio svoje seksualne potrebe i iste podvodio “prijateljima” na žurkama koje je organizovao. Kombs se izjasnio da nije kriv, ali mu je 17. septembra odbijena kaucija i preti mu kazna od minimum petnaest godina zatvora.