Home SHOWBIZ (VIDEO) Brat poznatog repera umešan u ubistvo Young Dolpha?

(VIDEO) Brat poznatog repera umešan u ubistvo Young Dolpha?

Cornelius Smith, osumnjičen za ubistvo repera iz Memfisa, izjavio da je jedan od organizatora Big Jook, rođeni brat muzičara poznatog pod imenom Yo Gotti

30
0
Printscreen/YouTube: GQ

Nastavljeno je suđenje Kornelijusu Smitu (Cornelius Smith), koji se tereti za ubistvo repera iz Memfisa, poznatog pod umetničkim imenom Young Dolph. Kao što je portal /SE TV preneo, osumnjičeni je priznao da su on i Džastin Džonson (Justin Johnson) pucali u muzičara (2021.), za šta je trebalo da im bude isplaćeno po 40 hiljada dolara.

U nastavku suđenja, Smit je direktno optužio Entonija Mimsa (Anthony “Big Jook” Mims), brata repera Yo Gottija da je izvesnom Hernandezu Govanu ponudio sto hiljada dolara da likvidira Dolpha. Navodno, on je dobio 800 dolara pre izvršenog zločina, dok Džonsonu i Govanu nije isplaćen ni cent.

Ovaj iskaz ponovo je otvorio Pandorinu kutiju, jer se od ubistva spekulisalo da je Yo Gotti umešan u smrt mladog kolege. Prema navodima stranih medija, svađa između njih dvojice počela je 2014. godine kada je Young Dolph odbio da objavi debi album u izdavačkoj kući Yo Gotti-ja.

Anthony “Big Jook” Mims, koji je izrešetan prošle godine u Memfisu, navodno je potrošio 50 hiljada dolara na advokate koji su trebali da ga oslobode umešenosti u ubistvo Young Dolpha.

Između ostalog, Smit je izjavio da je postao zavisnik od smrti svog sina (2020. godine) i da je pod uticajem droge i izvršio zločin, jer je želeo da tim novcem priredi lepu rođendansku proslavu svojoj ćerki. Dodao je i da se u zatvoru “očistio” od narkotika, kao i da trenutno oseća toliku krivicu da ne očekuje, niti želi umanjenje kazne.

Pogledajte deo suđenja: