Home SHOWBIZ Dokumentarac o Šonu Didiju Kombsu stiže na Netfliks

Dokumentarac o Šonu Didiju Kombsu stiže na Netfliks

Produkciju potpisuje G Unit, kuća na čijem je čelu 50 Cent

58
0
Youtube: Million Dollaz Worth of Game

“Ostajemo nepokolebljivi u našoj posvećenosti da damo glas onima bez glasa”, reči su kojima su 50 Cent i režiserka Aleksandrija Stejplton (Alexandria Stapleton) najavili dokumentarac koji se fokusira na dugogodišnje optužbe protiv Šona Didija Kombsa (Sean Diddy Combs), uključujući nedavne optužbe za reketiranje i trgovinu ljudima u cilju seksualne eksploatacije.

U zajedničkoj izjavi za Variety, 50 Cent i Stejplton navode da je cilj dokumentarca da prikaže širu sliku priče, koja prevazilazi naslove i izveštaje u medijima.

“Ovo je priča sa dubljim društvenim kontekstom, koja zaslužuje ozbiljniju pažnju”, poručili su autori.

Iza projekta, koji još nema naslov, niti je određen datum snimanja, stala je “G-Unit Films & Television” produkcija koja je u vlasništvu repera i mogula. Kao koproducent potpisuje se “House of Nonfiction”, kompanija režiserke Aleksandrije Stejplton.

Portparol 50 Centa je izjavio da je mogul najavio rad na ovom projektu još prošle godine i da namerava da prihode od dokumentarca usmeri na podršku žrtvama seksualnog zlostavljanja.


50 Cent, poznat po direktnim komentarima, prethodnih meseci često je kritikovao uhapšenog kolegu na društvenim mrežama. Nedavno je, u sklopu promocije dokumentarca, objavio sliku fotošopirane flaše bebi ulja nazvane “Diddy Oil”, aludirajući na izveštaje o zapleni hiljada flaša bebi ulja i lubrikanata iz Didijevih kuća tokom policijskih racija.

Šon Kombs je uhapšen 17. septembra u Njujorku i trenutno čeka suđenje.