Home MUSIC Win-win trejler: Robi Vilijams oduševio fanove kao CGI majmun

Win-win trejler: Robi Vilijams oduševio fanove kao CGI majmun

"Ovo izgleda neverovatno, i potpuno ludo! Jedva čekam da odgledam film", najčešće su reakcije na najavu dugoočekivanog biografskog filma o engleskom kantautoru pod nazivom "Better Man"!

44
0
Printscreen/YouTube: Paramount Pictures

Paramount Pictures je objavio trejler za biografski film “Better Man” u kome se može videti Robi Vilijams kako “divlja” kao kompjuterski generisan majmun što je oduševilo armadu kantautorovih fanova, a čuvenom studiju donelo preko tri miliona pregleda na Jutjubu i to za svega 19 sati!

Pročitajte neke od reakcija:

Ostvarenje je zasnovano na istinitoj priči o meteorskom usponu, dramatičnom padu i izuzetnom povratku britanskog pop superstara i jednog od najvećih zabavljača svih vremena. Prati njegovo putovanje od detinjstva, preko članstva u dečačkom bendu “Take That”, do njegovih neverovatnih dostignuća kao solo umetnika. Naravno, nije izostavljen ni deo suočavanja sa izazovima koje donosi vrtoglava slava…

Režiju filma, ispričanog iz Robijeve perspektive, uz njegov prepoznatljivi humor i nepokolebljiv duh, potpisuje Majkl Grejsi. Vilijamsov tekstopisac i blizak prijatelj Gaj Čejmbers izjavio je za NME da će "Better Man" preoblikovati ključne hitove pop ikone, slično kao što je Grejsi to uradio u biografskom filmu o Eltonu Džonu (Rocketman).

“Better Man” je nedavno prikazan na Međunarodnom filsmkom festivalu u Torontu, dok će u Ujedninjenom Kraljevstvu premijerno biti prikazan 26. decembra.

Pogledajte najavu za biografski film “Better Man”!