Foto: Youtube printscreen

Britanski R&B kantautor Majkl Kivanuka objavio je novi singl „The Rest Of Me“, treću numeru sa predstojećeg albuma „Small Changes“ koji predstavlja i dugo očekivani nastavak LP-ja „KIWANUKA“. Singl je ispratio i muzički video čiju režiju potpisuje Yout.

Kada su promišljali u kom smeru žele da ide sam album, Kivanuka i njegov producent Brajan Barton su došli do zajedničke želje da treba postati album koji nadilazi tradicionalne okvire onoga što se smatra cool.

„Tragali samo za nečim što zvuči kao da bi se moglo naći na albumu Bila Vejtersa ili Šade“ izjavio je Kivanuka, koji je odrastao uz muziku Šade i čiji se uticaj značajno čuje u njegovom radu. Primer toga se može pronaći upravo u singlu “The Rest Of Me“, u kom se Majkl priseća podneva koje je kao dete provodio u kolima njegove tetke se na kasetofonu često čula pesma „Diamond Life“.

Majkl Kivnauka se ovog leta vratio na festivalsku scenu, uključujući impresivan nastup na Glastonbury Pyramid Stage-u, a zatim i kao headlajner na Wilderness Festivalu. Takođe, najavio je svoju evropsku i britansku turneju za proleće 2025. koja obuhvata 12 koncerata, a fanovima će pružiti priliku da čuju pesme sa četvrtog studijskog albuma, „Small Changes“.

Izdanje „The Rest Of Me“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama.