Home MUSIC Joker Out za par sati rasprodao koncert u Beogradu: Na njihovoj regionalnoj...

Joker Out za par sati rasprodao koncert u Beogradu: Na njihovoj regionalnoj turneji jedna od stanica – Novi Sad!

Mladi slovenački bend, u okviru regionalne turneje, nastupiće i u Mariboru, Beču, Novom Sadu i Skoplju

26
0
Vizual promo

Mladi slovenački bend JOKER OUT za samo par sati rasprodao je koncerte u beogradskom Domu omladine i Ljubljani, a za svirku u zagrebačkoj Tvornici kulture ostalo je još svega trećina kapaciteta. S obzirom da je planirano da u Beogradu bude održan samo jedan koncert 27. novembra, momci su odlučili da dan ranije posete i Novi Sad, gde će takođe biti održan samo jedan koncert – 26. novembra u SKCNS Fabrika.

Regionalnoj turneji dodati su koncerti u još četiri grada i još jedan datum u ljubljanskoj Cvetličarni, a nakon jakog starta bend poručuje: "Ovo je bilo BRZO! Hvala Ljubljana, Beograd i Zagreb, impresionirali ste nas! Maribor, Beč, Novi Sad, Skoplje – ne brinite, stižemo i kod vas! Donosimo nove pesme koje tek trebate naučiti i sve stare koje jako dobro znate. Vidimo se ubrzo“.

Joker Out je dokazao da je prošle i ove godine jedan od najtraženijih mladih bendova u Srbiji, ali i u regionu i Evropi. Neki od najzapaženijih nastupa prošle godine su bili dupli rasprodati koncerti u Beogradu i Novom Sadu, a i ove godine interesovanje ne jenjava.

Početak oktobra je obeležilo objavljivanje novog singla “Bluza” koji je već postao veliki hit sa preko 400 hiljada slušanja na striming platformama. Nova pesma je nastavak odličnog niza započetog s pesmom “Šta bih ja”, kojom je bend najavio novo poglavlje u karijeri.

Joker Out do sada su objavili dva izuzetno uspešna albuma “Umazane misli” i “Demoni”, a 15. novembra diskografiji će se pridružiti još jedan, za sada neimenovan, album.