Home MUSIC Regionalna senzacija Svemirko rasprodao prvi i najavio drugi koncert u Beogradu, ulaznice...

Regionalna senzacija Svemirko rasprodao prvi i najavio drugi koncert u Beogradu, ulaznice dostupne preko eFinity prodajne mreže

20
0
Foto: Alma Dronovac

Regionalne zvezde, emo-macho pop bend Svemirko rasprodao je prvi beogradski koncert zakazan za 1. novembar u sali Amerikana Doma omladine. Zbog velikog interesovanja, dodat je još jedan koncert koji će biti održan 31. oktobra.

Svemirko je poznat po energičnim nastupima čime opravdava status regionalne koncertne senzacije, kao i pesmama koje su postale himne jedne generacije. Beogradsku publiku ponovo će oduševiti hitovima poput „Slučajna cesta“, „Zauvijek zen“, „Žena od vanilije“ i „Miris grada“, kao i novim singlom „Po tijelu“ i pesmama sa nadolazećeg albuma, koje će premijerno izvesti uživo.

Foto: Bruno Mitrović

Ulaznice su u prodaji na efinity blagajnama Doma omladine Beograda, beogradske Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs po promo ceni od 1800 dinara, dok će na dan koncerta cena ulaznice biti 2300 dinara.

Sa tri albuma – „Vanilija” (2017), „Tunguzija” (2018) i „Skalamerija” (2020), kao i singlovima „Karanfili” i „Jedina“, i duetom „Nosi me na duši“ sa Pekijem Peleom, Svemirko će beogradskoj publici izvesti presek cele diskografije i predstaviti nekoliko novih numera koje će tek postati hitovi.

Prva pesma kojom Svemirko najavljuje novi album nosi naziv „Po tijelu“, što je ujedno i njihovo prvo izdanje za Universal Music, kojim najavljuju novi materijal i album čiji je izlazak planiran za sledeću godinu.

Poznati po postavljanju trendova i pomeranju granica, Svemirko donosi novitete i u svoje nastupe uživo. Jedino što je sigurno jeste da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pokret je utkan u samu srž njihove muzike, a melodije i ritmovi zavladaće prostorom, podstičući publiku na ples.