Home ART & CULTURE Netfliks najavio treću sezonu hit serije – The Diplomat: Odluka doneta u...

Netfliks najavio treću sezonu hit serije – The Diplomat: Odluka doneta u jeku snimanja druge sezone

Obožavaoci sage Debore Kan sa nestrpljenjem čekaju nastavak koji će ih ponovo uvući u svet politike, intriga i ličnih drama

31
0
Printscreen/Youtube: Netflix

Netfliksova direktorka razvoja sadržaja Bela Bajaria, na konferenciji Blumberg Screentime u Los Anđelesu, potvrdila je da će politički triler “The Diplomat” ući i u treću sezonu i to dok se druga još uvek razvija u Londonu i Njujorku.

Ostvarenje "The Diplomat" je od prve epizode (2023. godine) postalo pravi fenomen. Priča o ambasadorki Kejt Vajler u ambasadi Sjedinjenih Država u Londonu osvojila je srca gledalaca i srušila popularnu seriju "Noćni agent" s vrha najgledanijih serija.

Seriju je osmislila Debora Kan, poznata po radovima na projektima poput “Homeland” i “The West Wing”. Glavnu ulogu tumači Keri Rasel, koja je za svoje bravure zaradila nominacije za Emija i Zlatni globus.

Druga sezona izlazi 31. oktobra, a priča se nastavlja oko ambasadorke, koja se suočava s posledicama eksplozije u Londonu. Sve ukazuje na to da pretnja dolazi iznutra – iz britanske vlade.