Printscreen/Youtube: Charli XCX

Pored debi albuma koji je, napokon, lansirala GloRilla i deluks izdanja prvenca južnoafričke senzacije o kojima je portal /SE TV pisao, Charli XCX je objavila album na kome je ozbiljno dugačak spisak gostujućih zvezda! Jelly Roll nastavlja sjajnu godinu sa novim kantri hitovima, dok Jennie iz K-pop sastava “Blackpink” donosi “Mantru” za sve dame…

Jelly Roll – Beautifully Broken

Za muzičara iz Nešvila se može reći da je kasno prepoznat, ili se kasno prepoznao u kantri žanru, ali i da je prešao igricu, pa je od najuspešnijeg novog kantri pevača postao jedan od najproduktivnijih, što je argumentovao sa albumom “Beautifully Broken”. Ova 63-minutna epopeja uključuje nekoliko prethodno objavljenih pesama, ali daleko više novih numera kojima zaokružuje 2024. godinu.


Charli xcx – Brat and it’s completely different but also still brat

Charli XCX je na remiksu hit izdanja “Brat” omogućila mnogim kolegama da daju svoj doprinos, što je među prvima uradila Ariana Grande koja meditira o slavi na pesmi “Sympathy is a Knife”, kao i Bon Iver koji na singlu “I think about it all the time” peva o egzistencijalnim problemima sa Charli XCX. Podrazumeva se, ne treba zaboraviti novu verziju pesme “Girl, so confusing”, koju je britanska kantautorka osvežila uz pomoć Lorde, kao i mnoge, ali zaista mnoge zvezde koje produžavaju “Brat leto” u “Brat jesen”, a verovatno i znatno duže.


Halsey – I Never Loved You

Iako su tokom procesa stvaranja novog albuma “The Great Impersonator” mnogi prozivali Halsey da pokušava da kopira i uklopi različite stilove pop velikana, novi singl “I Never Loved You” dokazuje da je pevačica i glumica na svom terenu dok evocira uspomene na muziku iz osamdesetih.


Jennie – Mantra

Pri kraju pesme “Mantra”, Jennie se zadovoljno smeje, kao da je “mantra lepe devojke” koju je izgovorila toliko zarazna da čak ni glas iza toga ne može da se odupre njenoj pop euforiji. I, zaista, novi singl “Blackpink” zvezde je veseo solo hit koji prosto tera da se odvrne na najjače, posebno pre izlaska u grad.


Becky G – Encuentros

Becky G nastavlja svoje istraživanje meksičke muzike na svom četvrtom studijskom albumu “Encuentros”, još jednim projektom u kojem zvuči potpuno prirodno dok peva zarazne refrene – na španskom.