Home MUSIC Izašala digitalna verzija “The Collective (Deluxe Edition)” Kim Gordon

Izašala digitalna verzija “The Collective (Deluxe Edition)” Kim Gordon

Američka muzičarka je ove godine objavila drugi solo album "The Collective", koji je dobio pohvale obožavatelja, ali i kritičara prestižnih magazina: New York Times, Pitchfork, Rolling Stone, VOGUE, Vulture, NME, The Quietus...

31
0
Foto: Daniel Neu/Lampshade Media Promo

“The Collective”, izdanje koji mnogi kritičari već nazivaju najboljim albumom objavljenim u 2024. godini, objavljen je i kao digitalno deluks izdanje “The Collective (Deluxe edition)“, dok u fizičkom obliku stiže 13. decembra. Preciznije, ograničeno deluks izdanje biće objavljeno na presovanom srebrnom vinilu (7 inča), a na njemu će se naći i dve bonus numere.

Deluxe izdanje sadrži dve nove pesme, prethodno objavljenu “ECRP” i novu numeru “Bangin’ on the Freeway” koja je propraćena video snimkom u režiji Coco Gordon Mur. Vinilno izdanje je već u pretprodaji i moće se naručiti OVDE.

Gordon je imala burnu godinu, svirajući na prepunim koncertima i festivalima širom sveta, uključujući nastupe na Bumbershoot festivalu, Ohana festivalu i FORM Arcosanti festivalu.

Takođe, napravila je svoj eksplozivni solo kasnonoćni televizijski debi, izvodeći “BYE BYE“ u “Jimmi Kimmel live”

Krajem ovog meseca, Kim će krenuti u Evropu na niz nastupa, pre nego što završi godinu na Festivalu u Meksiko Sitiju. Za kompletan plan puta i više informacija, posetite kimaltheagordon.com.