Foto: Youtube printscreen

Popularni američki reper ugostiće na novom albumu “Missionary” engleskog muzičara Stinga i Dželija Rola.

Izdanje “Missionary” bi trebalo da bude objavljeno u novembru, a Snup je potvrdio je da će bivši frontmen sastava Police i kantri zvezda dati doprinos novom materijalu.

Autor hita “Gin and Juice” je objasnio da je dugo bio “zaluđen” Stingom i da je bio oduševljen nakon što je dobio priliku da provede neko vreme sa engleskom muzičkom zvezdom. “Družili smo se potpuno opušteno. Ja sam se osećao kao dete koje je zaljubljeno u pevača, ima priliku da ga upozna i oni bude tačno onakav kakav je očekivao.” rekao je Snup i dodao: “To je ono što mi se trenutno dešava: upoznajem ljude koje sam oduvek želeo da upoznam i oni su upravo ono što sam očekivao da budu.”

Reper već nekoliko godina najavljuje “Missionary” i oduševljen je što Dr. Dre ponovo producira album, nakon što su zajedno radili na Snupovom debitantskom ostvarenju “Doggystyle” iz 1993. godine.

Dr Dre je ranije ove godine otkrio da će na albumu biti neverovatan spisak umetnika i obećao da će muzika “pokazati drugačiji nivo zrelosti” u odnosu na njihovu prethodnu saradnju.