Home LIFESTYLE Rihanna o Met Gali i izazovima majčinstva!

Rihanna o Met Gali i izazovima majčinstva!

69
0
Printskrin: youtube.com/@rihanna

Globalna muzička ikona nije snimila novi album još od 2016. godine, kada se zavrteo njen poslednji projekat “Anti”. Međutim, i pored dugog odsustva sa scene, interesovanje medija za Rijanu (Rihannna) ne jenjava. Njeno lice krasi prestižne magazine, poput Voga ili Bilborda, doduše, u drugačijem svetlu, jer fokus više nije na njenoj muzici, već na ulozi majke.

“Deca me uče koliko i ja njih. Svaka njihova nova avantura me fascinira, ali isto tako, ponekad je izazov. Recimo, deljenje igračaka i cucle – to je prava borba kod nas!”, izjavila je pevačica za Access Hollywood.

Rijana sa A$AP-om ima dva sina – Riot je tek napunio godinu dana, dok je RZA malo stariji.


Boginja sa Barbadosa ne krije da se posebno raduje što je A$AP Rocky jedan od domaćina predstojeće Met Gale, čija tema, nazvana “Superfine: Tailoring Black Style”, istražuju neizbrisiv stil Afroamerikanaca u kontekstu dendizma, od 18. veka do danas.

“Ovo je proslava kulture i istorije koja je dugo bila u senci. Sada je vreme da zasija u punom sjaju”, ističe pevačica, koja je česta gošća najprestižnijeg modnog događaja.

Podrazumeva se, Anna Wintour, prva dama magazina Vogue, biće predsedavajuća na Met Gali. Pored nje predsededavajući su Colman Domingo, A$AP Rocky i Pharrell Williams, dok će legendarni košarkaš LeBron James će biti počasni gost.


Prošle godine, Met Gala je žestoko kritikovana zbog pogoršanja situacije u Gazi, jer je baš tada Izrael pojačavao svoju agresiju. Taj dan su takođe obeležili propalestinski demonstranti u Njujorku koji su se okupili u blizini Met Gale, na mitingu protiv tekućeg rata u Gazi. Protest je doveo do nekoliko hapšenja.