Home MUSIC Queen izdaje novi album posle 29 godina?

Queen izdaje novi album posle 29 godina?

Članovi gruepe Queen misteriozni su po pitanju da li će objaviti novi album - skoro 30 godina od poslednjeg izdanja

33
0
Foto: Youtuube printscreen

Kultni rok bend je osnovan je 1970. godine i proizveo je bezvremenske hitove, uključujući “We Will Rock You” i “I Want to Break Free“.

Frontmen sastava Fredi Merkjuri preminuo je u 45. godini 1991. od komplikacija izazvanih AIDS-om, a bend je posthumno objavio ploču “Made In Heaven” 1995. godine.

Preživeli članovi benda Brajan Mej (77) i Rodžer Tejlor (75) nastavili su da organizuju turneje kao bend, a glavni vokal je bio američki pevač Adam Lambert.

Bubnjar grupe Rodžer Tejlor je u intervjuu za časopis “Uncut”, dao nadu obožavaocima da bi mogao biti snimljen novi album. “Brajan i ja smo nedavno razgovarali i složili smo se da ćemo uraditi to ako budemo smatrali da imamo dobar materijal, zašto da ne? Još uvek možemo da sviramo. Još uvek možemo da pevamo. Tako da ne vidim zašto ne.”

Bubnjar je u intervjuu pričao i o nekim od najluđih glasina o bendu koje su ih pratile godinama.

“Postoji mnogo mitova. Jedan od njih su ćelavi patuljci na zabavi u Nju Orleansu koji su služili kokain sa glava.” rekao je Rodžer i dodao: “Prilično je smešno, ali to je mit. Međutim, na toj zabavio se jedan čovek kretao ispod mesa koje bilo posluženo. Ležao je na stolu prekrivenom narescima. Kada neko priđe stolu, on bi počeo da se meškolji ispod, svo meso bi se pomerilo i izbezumljivalo ljude”. Mislim da je to mnogo neobičnije od patuljaka”, zaključio je uz osmeh Tejlor.