Printscreen/Youtube Britney Spears

Pevačica je na Instagramu otkrila da piše novi roman, a u istom “storiju” je objavila i spisak poznatih žena koje na nju ostavljaju snažan utisak. Zašto je taj spisak iskočio, kao i da li ima ikakve veze sa novom knjigom – za sada nikome nije jasno.

No, nakon što je opširno objasnila da još uvek ima prijateljice, ali da to više nije ni nalik njihovim druženjima u mladosti, Britni je otkrila da je prva na njenom spisku žena koje je inspirišu – Pamela Anderson. Istakla da je zvezda “Čuvara plaže” ikona njene mladosti, a zatim se prisetila trenutka kada je slučajno u Njujorku srela Natali Portman. Posebno je izdvojila Kamilu Kabeljo, pohvalivši njenu ličnost i vedrinu, i priznala da bi volela da upije malo njene opuštenosti.

Osvrnula se i na nesvakidašnju lepotu Kendal Džener, dok je Selenu Gomez i Dru Barimor ostavila za kraj.

Na kraju je u svom duhu priznala da ne zna zašto je uopšte sve to napisala i otkrila da je posvećena pisanju svog romana i istraživanju sebe.

Podsetimo, pevačica je sa majkom Lin Spirs napisala dve knjige, “Srce uz srce” (2000) i “Majčin poklon” (2001), a prošle godine je objavila memoare “Žena u meni”.