Home MUSIC Novi singl Lene Kovačević “Jolie” u dens izdanju

Novi singl Lene Kovačević “Jolie” u dens izdanju

16
0
Printscreen: Youtube / NOVA S

Lena Kovačević u dens izdanju donosi nam i drugu pesmu sa albuma “9” pod nazivom “Jolie”. Pesma i spot mogu se naći na Leninom YouTube kanalu.

Autor muzike, aranžmana i produkcije je Darko Dimitrov dok tekst potpisuje Lena, zajedno sa Violetom Mihajlovskom. Lena kaže da je bila inspirisana melodijom i zvukom pesme koja podseća upravo na dens muziku sa kraja devedesetih. Tekst pesme posvetila je ženama ali i svima onima kojima je u trenutku neodlučnosti i sumnje, potrebna reč podrske. “Jolie” je nakon pesme “Znak” koja je privukla veliku pažnju, takođe i režirana od strane Out of Focus Production, koju je Lena osnovala sa dugogodišnjim saradnicima.

Melodija, tekst, video i dame koje krase ovaj spot zaista donose fantastičnu energiju, dok Lenin glas ekspresivno dokazuje da smo zaista u novom poglavlju Leninih 90-tih.

Koreografiju za spot radile su inspirativne dame, Anja Stefanović uz plesni klub “Juicy Moves” i Maja Lazović, Lenina stalna saradnica na spotovima i pripremama za koncerte povodom novog albuma.