Home MUSIC Bivši gitarista Megadeth-a objavio solo album “Theory Of Mind”

Bivši gitarista Megadeth-a objavio solo album “Theory Of Mind”

12
0
Foto: Youtube printscreen

Brazilski gitarista Kiko Lureiro, najpoznatiji po svom radu sa bendovima Megadeth i Angra, objavio je ceo svoj novi solo album, “Theory Of Mind”, za strimovanje na platformi YouTube.

Fizičko izdanje “Theory Of Mind” dostupno je za pretprodaju na kikoloureirostore.com. a diskovi će biti isporučeni 10. novembra.

Foto: Promo cover

U novembru 2023, Kiko je objavio svoju odluku da “produži” svoje odsustvo sa turneja Megadeth-a, objašnjavajući da ne želi da “ometa bilo koji od planova benda ili naporan rad svih neverovatnih ljudi uključenih u turneju”.

Kiko je u septembru 2023. otkrio da će preskočiti sledeću deonicu Megadeth turneje “Crush The World” kako bi ostao kod kuće sa svojom decom u Finskoj.

Dan nakon što je Kiko to objavio, vođa benda Dejv Mastejn je izjavio da voli Lureira i da poštuje i u potpunosti podržava njegovu odluku. On je Kika opisao kao “vrhunskog profesionalca, maestra” i zahvalio gitaristi “na njegovoj posvećenosti i trudu u proteklih devet godina, koji nam je pomogao da dobijemo Gremi na “Distopia” i dodatne nagrade koje smo dobili za “The Sick… The Diyng…And The Dead”.