Home Uncategorized Nešto se opako “valjalo” u hotelu u kome je nastradao Pejn? Policija...

Nešto se opako “valjalo” u hotelu u kome je nastradao Pejn? Policija ispituje zaposlene!

Nešto se opako "valjalo" u hotelu u kome je nastradao Pejn? Policija upala u hotel!

10
0
Printscreen/YouTube: Liam Payne

Policija glavnog grada Argentine pokrenula je akciju u hotelu Casa Sur u kome je tragično nastradao Lijam Pejn (Liam Payn), bivši član brit-pop senzacije “One Direction”. Prema navodima portala Mirror, detektivi ispituju zaposlene hotela kako bi došli do novih saznanja o okolnostima koje su prethodile njegovoj smrti.

Prema izvorima magazina US Weekly, istraga je fokusirana na zaposlene koji su bili na dužnosti tog kobnog dana, kao i radnim danima pre tragedije. Uz to, na menadžment hotela se vrši pritisak da obezbedi dodatne snimke sigurnosnih kamera.

Preliminarni rezultati autopsije otkrili su tragove kokaina u krvi Lijama Pejna, a poznati argentinski portal Infobae izvestio je da je pronađena i takozvana “ružičasta kokainska mešavina” – opasna supstanca koja sadrži kombinaciju nekoliko narkotika, uključujući MDMA, ketamin i krek. Ova smrtonosna mešavina izazvala je brojne teorije o tome kako je muzičar proveo svoje poslednje trenutke.

Podsetimo, Lijam Pejn je preminuo 16. oktobra od posledica pada sa trećeg sprata hotela u Buenos Airesu. Imao je samo 31. godinu. Sa grupom "One Direction" objavio je pet albuma i doživeo enormnu popularnost, koja nije opala ni kada se otisnuo u solo vode. Sa pop zvezdom Čeril Kol ima desetogodišnjeg sina Bera, a sa Kejt Kesidi je planirao da se venča sledeće godine.

Njegove kolege i fanovi širom sveta pokrenuli su peticiju za uvođenje “Lijamovog zakona”, kojim bi se pružila bolja podrška mladim muzičarima suočenim s pritiscima industrije, koju je do do sada potpisalo 75 hiljada ljudi.