Home SHOWBIZ Kejti Prajs: Provela sam nadrealno veče sa Borisom Džonsonom, oboje smo se...

Kejti Prajs: Provela sam nadrealno veče sa Borisom Džonsonom, oboje smo se maskirali u klovnove…

36
0
Bivša manekenka i starleta, poznata po turbulentnoj karijeri i privatnom životu, u emisiji koju vodi Louis Theroux, otvoreno je govorila o svojim usponima, padovima, bankrotima i odnosu sa bivšim mužem Piterom Andreom.

Na mnoge je najjači utisak ostavila priča vezana za Borisa Džonsona sa kojim je bila na zabavi koju je organizovao rusko-britanski biznismen Evgenij Lebedev u njegovoj luksuznoj vili u Italiji. Kejti je noć opisala kao “nasumičnu” i punu neobičnih trenutaka, otkrivši da se sa bivšim britanskim premijerom šalila, pila i razgovarala o eventualnom nedeljnom ručku. Na kraju su otkrili sobu sa kostimima, odlučili da se obuku kao klovnovi i provedu neformalno i – nadrealno veče.

Kejti se osvrnula i na loš odnos sa bivšim suprugom, ali pojava 46-ogodišnjakinje nije svima legla, a neke od njenih izjava izavale su pravu histeriju Internet zajednice koja se bukvalno podelila u dva tabora. Dok su je jedni branili zbog iskrenosti, drugi su bili zgroženi što je ugledni britanski novinar Louis Theroux uopšte pristao da intervjuiše nekoga ko je poznat pod nadimkom – “veverica sa slonovskim grudima”.

Komentari su se nizali, a sa njima i gresi Kejt Prajs. Od hapšenja, preko zarade koju je ostvarivala na nalozima svoje dece, učešća u rijalitima, plastičnim operacijama do vožnju pod dejstvom alkohola i opijata…

Diskusija je u jednom trenutku otišla predaleko, da je Boj Džordž (Boy George) rešio da stane u odbranu Prajsove koja je pre samo par meseci uhapšena na Hitrou zbog neplaćenog poreza.

“Volim Kejt Prajs. Ona je divna osoba. Verujte mi”, napisao je pop ikona dvadesetog veka, što je naišlo na odobravanje mnogih njegovih fanova i unelo mir među posvađanim taborima.