Home SHOWBIZ Joe Lycett postao otac? Ili je to samo još jedna (ne)obična šala...

Joe Lycett postao otac? Ili je to samo još jedna (ne)obična šala britanskog glumca…

29
0
Printscreen/YouTube: Joe Lycett

Na Instagram profilu popularnog stendap komičara osvanula je fotografija na kojoj pozira sa tek rođenom bebom za koju tvrdi da je njegov sin. Uz foto, Džo Lajset (Joe Lycett) je napisao i dirljiv opis u kome se zahvaljuje osoblju bolnice u Birmingemu: babicama, medicinskim sestrama, konsultatima, doktorima, pa čak i kuvarima.

Osoblje je pohvalio zbog brige koje su pokazali prema majci njegovog sina, kao i zbog pažnje koju je beba dobijala. Uz prepoznatljiv humor, post je zaključio da je i on uživao u pečenim krompirima koje kuvari u bolnici pripremaju.

No, dok su se nizale čestitke, uz obavezne nasmejane emotikone, kolega i prijatelja, pratioci su skeptični, jer je Lajset poznat po neobičnim šalama.

Zanimljivo je i da Lajset do rođenja bebe nije govorio da ima partnerku, da se deklarisao kao biseksualac, dok je većina njegovih fanova ubeđena da je homoseksualac.

Kako prenosi Mirror, zbog prirode posla kojim se bavi, komičar ne želi da otkrije identitet žene sa kojom je osnovao porodicu, što dodatno podgreva sumnju. Za nju je smislio pseudonim Deniz, a sebe naziva panseksualcem.

“Torzo je torzo”, šaljivo je rekao gostujući u potkastu “The Pieces”, dodajući da seksualnost za njega nije ograničena polovima.

“Privlači me intelektualno, a to je panseksualnost”, objasnio je u podkastu, kao i da mnogi misle da je gej zbog “složene strukture njegove ličnosti”.

ZANIMLJIVOST: Džo Lajset je 2022. godine promenio ime u Hugo Boss, kako bi se osvetio poznatom modnom brendu, koji je godinama unazad sudski progonio mala preduzeća i humanitarne organizacije koje su u svom imenu imale reč "Boss". On je doneo odluku da promeni svoje ime nakon sudskog spora, u kome je modni brend tužio malu pivnicu u Velsu jer su koristili ime "Boss". Vlasnik pivnice je potez komičara smatrao urnebesno smešnim, baš kao i činjenicu da ih je kompanija "Hugo Boss" tužila.