Home SHOWBIZ Odbijen zahtev Šer za starateljstvo nad odraslim sinom

Odbijen zahtev Šer za starateljstvo nad odraslim sinom

Šer je pratila saslušanje iz daleka, a njeni advokati tvrde da će poštovati sudsku odluku

109
0
Foto: printscreen https://www.youtube.com/@EntertainmentTonight

Sud je odbacio zahtev Šer da njen četrdeset sedmogodišnji sin bude stavljen pod sudsko starateljstvo u cilju kontrole njegovih finansija. Sudija nije odobrila privremeni nadzor, ali će razmotriti dugoročno konzervatorsko mesto na saslušanju u martu.

Šer je pratila saslušanje iz daleka, a njeni advokati tvrde da će poštovati sudsku odluku. Njen sin, Elajdža Blu Olman, koji je prisustvovao saslušanju sa svojim advokatima, tvrdi da je sada u dobrom stanju, ali da se suočavao sa izazovima u prethodnom periodu.  

Pevač i glumac tvrdi je da su obimne isplate iz zaveštanja njegovog preminulog oca, Grega Olmana, ugrozile njegovo mentalno zdravlje i doprinele problemima sa zloupotrebom supstanci. Napetost oko slučaja dodatno je povećana kada su advokati koji zastupaju Šer istakli da pevačica ne teži direktnoj kontroli nad Olmanovim finansijama, već bi bila zadovoljna ukoliko bi privremeni primalac zaveštanja, imenovan od strane suda, upravljao njegovim novcem.

Odluka suda predstavlja novi razvoj u ovom složenom slučaju, gde se spajaju porodične drame, pravne bitke i pitanja o starateljstvu.