Printscreen: Youtube / The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Glumica, najpoznatija po ulozi u seriji “Prijatelji” objavila je na Instagramu svoju jutarnju rutinu vežbanja nakon što je sklopila partnerstvo sa kompanijom Pvolve, koja se se bavi treninzima i posebnom metodom vežbanja.

U videu se vidi kako 55-ogodišnja glumica izvodi fitnes rutinu niskog opterećenja.

Podsetimo, Dženifer Aniston je sklopila saradnju sa brendom u junu 2023. nakon višegodišnje potrage za metodom vežbanja koja bi odgovarala njenom telu.

Kada ste stava da ‘treba da radim 45 minuta kardio ili neću imati dobar trening’, to je zastrašujuće,” rekla je ranije za InStyle. “Dugo sam u to verovala. Jednostavno sam se iscrpela i slomila svoje telo.”

Dobitnica Emija dalje je rekla da je morala da se odvikne od ubeđanja da mora “da oseti silu” dok vežba, što je bio nezdrav majndset.

Moj prijatelj, kog nisam videla od pandemije, potpuno je transformisao svoje telo ovom metodom,” rekla je za InStyle u to vreme. “Njegovo telo je bilo prelepo ali je takođe rekao da mu je energija kao nikada pre.”

Tada se, 2021. godine, odlučila za Pvolve pridružeći se za tim.

Glumica je poznata po sprovođenju zdravog stila života ali takođe povremeno zna da uživa u svojim omiljenim poslasticama, a te dane naziva “daima za varanje” nakon odrađenih petodnevnih treninga.

Izvor blizak Anistonovoj je otkrio da su poslastice samo mali deo njene ishrane bogate proteinima i zdravim ugljenim hidratima.

Njenu jutarnju rutinu i tri izabrane vežbe pogledajte u videu ispod teksta: