Home MUSIC 7SKY predstavlja: “Žena bez adrese”, drugi studijski album Teodore Džehverović

7SKY predstavlja: “Žena bez adrese”, drugi studijski album Teodore Džehverović

Jedna od najvećih balkanskih zvezda novo izdanje predstaviće na Belgrade Music Week-u

285
0
Printscreen: Youtube / Teodora

Drugi studijski album popularne pevačice Teodore Džehverović, “ŽENA BEZ ADRESE” biće objavljen 15. maja u podne.

U produkciji 7SKY, zvezda je na svom Instagram nalogu objavila:

Ovaj album je puna časa mojih suza koje nikada niste videli. Moje lutanje i loši izbori, moje lekcije. Moje traganje sebe same. Žena bez adrese je sve dala da pronađe svoj mir, dom i ponovnu ljubav prema životu i sebi. I uspela je. Ovaj album je dokaz.
Moja ljubav prema muzici je jača nego ikad. Pesme na albumu su nagrada za svu unutrašnju borbu koju sam prošla. Dok sam ih slušala prvi put kao da su govorile umesto mene. Znala sam da je to najbolji način da sa vama podelim sve ono što sam prećutala. Kroz muziku.
Hvala svim mojim divnim prijateljima i porodici koji su još jednom pokazali da su deo mog bića bez kog ne mogu. Bili ste mi neverovatna podrška toliko da mogu reći da je ovaj album naš, ne samo moj.
Hvala svim saradnicima koji su dali sebe u ovom mom “ponovnom rađanju”. Ne znam kojim rečima da vam se zahvalim, ali znam da znate da zahvalna jesam, istinski.
Dragi moji, znajte da sam dala sve od sebe, da sam mogla još više od ovoga, dala bih. Jedina želja mi je da to zaista i osetite.
Žena bez adrese više neće biti samo moja priča.
Nadam se da ćete joj poželeti dobrodošlicu
.”


Ono što će fanove bez izuzetka obradovati jeste ekskluzivno izvođenje pesama sa novog albuma u okviru popularnog festivala Belgrade Music Week:

Karte za ovaj događaj možete nabaviti putem besplatne aplikacije eFinity, kao i putem sajta efinity.rs.