Home SHOWBIZ (VIDEO) Par se verio na koncertu Tejlor Svift

(VIDEO) Par se verio na koncertu Tejlor Svift

101
0

Tejlor Svift je održala spektakularni nastup u Edinburgu koji će ostati upamćen po premijernim izvođenjem pesama “The Bolter” i “Crazier”, ali i veridbi para koja nije promakla kantautorki.

  • Volim da izvodim ceo ovaj šou na dnevnom svetlu jer sam upravo videla nekoga kako se verio ovde! Da li se dogodilo? Da! Obično to ne mogu da vidim jer je mrak, ali sada nije, tako da čestitam! Upravo sam videla ceo taj trenutak. Čoveče, to je neverovatno. Hvala što ste to uradili na mom koncertu! To je veliki trenutak – poručila im je Tejlor.

Romantičan trenutak se dogodio na prvom od čak tri nastupa koje je održala u Edinburgu, kojima su svi relevantni muzički časopisi dali sjajne recenzije. Kritičar portala NME dao joj je pet zvezdica ističući da je uprkos ogromnom prostoru uspela da da stvori osećaj zajedništva među obožavateljima.

Tejlor nastavlja “Eras” u Liverpulu, gde će održati tri koncerta od 13. do 15. juna, zatim se zaustavlja u Kardifu 18. juna, a čeka je i publika na Vembliju od 18. do 22. juna, odakle se 28. juna seli u Dabin, čime zvanično započinje evropsku turneju.