Home MUSIC Stereo MC’s i Roni Size na drugom Art Front festivalu u Sremskoj...

Stereo MC’s i Roni Size na drugom Art Front festivalu u Sremskoj Mitrovici

Na Art Front 2 festival dolaze i Buč Kesidi, Konstrakta, Letu Štuke i mnogi drugi

56
0

Sremska Mitrovica dugo nije bila na festivalskoj mapi regiona, do prošle godine, kada je pokrenut Art Front festival. Na Hipodromu u Sremskoj Mitrovici od 15. do 17. avgusta 2024. godine očekuje nas Art Front 2, raskošna trodnevna manifestacija sa listom izvođača koja parira najatraktivnijim muzičkim festivalima, ne samo u regionu, već i šire.

Koncept Art Front festivala je takav da je okrenut svim generacijama i ukusima, te će ova tri avgustovska dana biti pravi praznik muzike i zajedništva.

Program Art Front 2 festivala po danima:

Četvrtak, 15. avgust: Marko Louis, Vlatko Stefanovski Trio, Barcelona Gipsy BalKan Orchestra

Petak, 16. avgust: TBF, Konstrakta, Stereo MC’s

Subota, 17. avgust: Bojana Vunturišević, Buč Kesidi, Letu Štuke i Roni Size

Dnevne ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara, kao i festivalski komplet po ceni od 3.500 dinara dostupni su ovde.

Udruženje građana Art Front okuplja Mitrovčane sa zajedničkim ciljem osnaživanja kulturne scene grada, kao i promociju društveno aktivnog načina života. Od svog osnivanja u septembru 2022. godine, Art Front je realizovao na desetine umetničkih i kulturnih zbivanja koja su značajno propraćena u javnosti i izuzetno dobro primljena od strane lokalne zajednice.

Saradnju sa promoterskom kućom Odličan Hrčak ostvarili su od samog početka, pre svega u zajedničkom prepoznavanju važnosti decentralizacije kulturne scene. Zajedno će i ovog avgusta Sremsku Mitrovicu smestiti na važno mesto kulturne turističke mape i susreta generacija.