Home SHOWBIZ Drama zbog hapšenja pop zvezde, Timberlejkovi advokati zapretili tužilaštvu

Drama zbog hapšenja pop zvezde, Timberlejkovi advokati zapretili tužilaštvu

Incident se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka, (17. juna) u Sag Harboru u Njujorku, a advokatski tim ne planira da ostane tih

127
0
Foto: Charlotte Rutherford

Džastin Timberlejk priveden je zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a nakon noći provedene u policijskoj stanici čeka ga pretres na kome će advokatska kancelarija uticajnog Edvarda Berka Mlađeg zastupati pop zvezdu.

  • Energično ćemo braniti gospodina Timberlejka od ovih optužbi. Još uvek čekamo potpuni izveštaj tužilaštva, a naš klijent će imati mnogo toga da kaže kad dođe vreme za to – izjavio je Berk za TMZ.

Policijska stanica u Sag Harboru objavila je izveštaj u kome navode da je saobraćajna patrola zaustavila pevača zbog nepoštovanja znaka stop i vožnje van propisane kolovozne trake. Policajac Majkl Arkinson, zapisao je da je Timberlejk izjavio da je popio samo jedan martini i da je pratio prijatelje kući, ali je utvrđeno je se nalazio u vidno alkoholisanom stanju.

  • Oči su mu bile krvave i staklaste, jak miris alkohola širio se iz njegovog daha, nije mogao da se fokusira, govor mu je bio usporen, bio je nestabilan na nogama i loše je prošao na svim standardizovanim testovima trezvenosti – zapisao je Arkinson.

Sledeći sudski pretres zakazan je za 26. jul u sudu u Sag Harboru, a advokat Berk smatra da Timberlend neće morati da prisustvuje prvom, proceduralnom ročištu, tako da neće biti prepreke da održi koncert zakazan istog dana u Krakovu u Poljskoj.