Promo: EXIT festival

Veliki Vim Hof, čovek koji je mnoge naučnike ostavio u čudu pomerivši granice izdržljivosti ljudskog organizma, koji je snagom svoga uma i životnim principima privukao pažnju Novaka Đokovića, Opre Vinfri, Dejvida Bekama, Orlanda Bluma i mnogih drugih, dolazi na otvaranje ovogodišnjeg EXIT festivala.

Za svemoćnog Holanđanina Vima Hofa čula je gotovo svaka osoba na našoj planeti. Čovek koji se poigrao sa naukom ostavivši mnoge učene ljude nemim, izlažući se ekstremno niskim temperaturama i plivanjem u zaleđenim vodama, a oslanjajući se isključivo na tehnike disanja i snagu uma, dolazi u Novi Sad na otvaranje festivala EXIT.

Iz EXIT festivala su saopštili da će Vim Hof tokom dana u Loft bašti u Novom Sadu održati govor povodom otvaranja festivala, “gde će probuditi supermoći koje svi nosimo u sebi, i preneti okupljenima deo svojih iskustava i znanja”. Kako je najavljeno, uveče će tokom ceremonije otvaranja festivala na Petrovaradinsku tvrđavu “nastaviti pokretanje supermoći u svakom smislu”.

“Tako će okupljeni, uz Hofa, imati priliku da čuju i Stefandosa Sifandosa, Oren Harisa, kao i projekat ‘Muzika nade’, dobrotvorni program koji svakom detetu pruža mogućnost potpuno besplatnog obrazovanja putem muzike, za šta su dobili priznanje Unicefa”, naveo je festival.

Kako je najavljeno, 10. jula, nultog dana festivala, na Tesla Universe bini nastupiće Baby Lasagna, Iniko, Burak Yeter & Dimash Qudaibergen, Whyte Fang, Keni Nije Mrtav, Teya Dora i Luke Blac). Festival EXIT biće održan od 10. do 14. jula, a na njemu će nastupiti Black Eyed Peas, DJ Carl Cox, Tom Morelo, Gucci Mane, Rudimental, Exploited i mnogi drugi.