Home MUSIC Fudbaleri engleske reprezentacije otkrili svoje omiljene pesme

Fudbaleri engleske reprezentacije otkrili svoje omiljene pesme

Među izvođačima su se našli Lil Bejb, Ajra Star i Tems, a svi su se složili u jednom - Džordan Pikford sluša najgoru muziku

81
0
Foto: Youtube printscreen

Na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u fudbalu, reprezentacija Engleske poražena je u finalu od Španaca rezultatom 2-1.

Neposredno pre finala, fudbaleri “Gordog Albiona” su u BBC-jevom podkastu “Football Daily” otkrili koje pesme trenutno slušaju.

Mladi fudbaler Čelsija Kol Palmer rekao je da trenutno najviše sluša pesmu “Choppa” Bajrona Mesaje i Lil Bejba.

Ezri Konsa i Bukajo Saka su se složili da obojica trenutno pevuše “Love Me Jeje”, nigerijske pevačice Tems. Na pitanje da li pesmu sluša i pre utakmice, Saka je odgovorio da je sluša svaki dan.

Napadač Mančester sitija Fil Foden je rekao da mu je trenutno najomiljenija nova navijačka pesma koju fanovi pevaju upravo o njemu, misleći na “Phil Foden’s on Fire”, ali da obožava Brusa Springstina i “Dancing In The Dark”.

Numera “Million Dollar Baby” Tomija Ričmana bila je prvi izbor Ajvana Tonija, dok je Ebereči Eze odabrao “Last Heartbreak Song” Ajre Star.

“Otkriću vam koju pesmu sam slušao u autobusu”, rekao je Džon Stouns. “Zove se “Yamore“ by Moblack. To je haus muzika, koju obožavam, volim taj ritam”.

Bek Njukasla Kirijan Tripijeri kaže da postoji jedna pesma koju golman reprezentacije Džordan Pikford stalno pušta. “On voli rejv muziku. Njegova muzika je stvarno užasna!”.

Neke od Pikfordovih omiljenih pesama mogu se naći razbacane po njegovim nalozima na društvenim mrežama i uključuju izvođače kao što su engleska indi rok grupa “Bastilja”, ali i Džon Ledžend, Ed Širan i mnogi drugi.

Kladionica “William Hill” je procenila da će himna fudbalske reprezentacije Engleske “Three Lions” doći do prvog mesta UK singles chart, međutim numera koju izvode Dejvid Badijel i Frenk Skiner došla je tek do 20. mesta, nakon poraza Engleza u finalu Evropskog prvenstva.